Evenimente

Cel mai mare Retro Party Live din România a început

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Prima seară We Love Retro, dedicată muzicii rock, s-a încheiat după ce pe scenă au urcat nume cunoscute şi îndrăgite de publicul prezent în număr mare la eveniment.

Spectacolul din 16 iunie, We Love Rock Day, a debutat pe acordurile trupei Semnal M, cu Bal la Apahida. Dupa primele două piese, pe scenă li s-a alăturat membrilor formaţiei şi mezzosoprana Iulia Merca, fiica regretatului Iuliu Merca. Publicul a fredonat alături de Semnal M refrenele care au adus succes trupei şi au făcut ca aceasta să rămâna în inimile ascultătorilor timp de aproape 40 de ani.

Smokie a fost a doua trupă care a urcat pe scena We Love Retro. Cu o activitate de peste 40 de ani, la fiecare apariţie se bucură de succes şi publicul cântă şi dansează alături de ei. În aceasta seară la Cluj, au anunţat sărbătorirea a 41 de ani de la succesul piesei care i-a adus în atenţia publicului: If you think you know how to love me. Momentul s-a încheiat cu cea mai cunoscută melodie a trupei, Living next door to Alice, moment apreciat în mod deosebit de publicul prezent la eveniment.

Cea care a încheiat seara a fost Bonnie Tyler. Vocea ei puternică şi inconfundabilă, acompaniată de o trupă pe măsură, au umplut Sala Polivalentă cu acorduri care au făcut publicul fie atent şi nostalgic, fie plin de viaţă şi cu chef de dans. Printre hiturile interpretate se numără şi Simply the best, cântată iniţial de Bonnie Tyler şi preluată la doi ani de la debut de Tina Turner. Cântăreaţa şi-a serbat ziua de naştere săptămâna trecută, în 8 iunie.

Începând cu orele 21:00, în această seară de vineri, 17 iunie, Transylvania Music Event propune We Love the 90’s Day. Cei care vor cânta pentru publicul clujean sunt: E-Type, Mr. President, Dr. Alban şi No Mercy.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x