Evenimente

Street Food Festival a debutat cu succes

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Standurile Street Food Festival au fost luate cu asalt de vizitatori de la primele ore ale amiezii. Mii de gurmanzi au trecut azi porţile festivalului şi s-au bucurat de mâncarea pregătită de cei peste 50 de vendori prezenţi pe Aleea Stadionului.

Chef Foa

Festivalierii au avut pare de o zi senină, potrivită pentru o plimbare în parc, un burger savuros, o înghețată delicioasă şi o bere artizanală răcoroasă. Chef Foa împreună cu Flavours au venit la Cluj cu o reţetă originală de Pastrami, Chef off the Grid cu Porchetta Sandwich, iar cei de la Arrosticini cu tradiția italiană.

mini Porchetta sandwich

Cei prezenți la Street Food Festival au testat de asemenea specialități culinare asiatice, mexicane, canadiene, nemţeşti, mediteraneene şi bine-nţeles româneşti. Totodată, gurmanzii au luat cu asalt şi standurile de la Pop-Up Market de unde şi-au achiziționat produse diverse care să-i ajute în dezvoltarea pasiunilor culinare.

Gurmanzii sunt aşteptați în continuare până în 10 iulie pe Aleea Stadionului unde pot degusta o sumedenie de preparate şi se pot bucura de surprizele pregătite de echipa Street Food Festival.

Program

Mai multe detalii şi programul complet sunt disponibile pe: www.streetfoodfestival.ro

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x