Ştiri

A fost aleasă firma care va curăţa străzile Clujului pentru următorii 8 ani

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Primăria Cluj-Napoca a atribuit licitaţia publică privind concesionarea serviciului de salubrizare stradală şi deszăpezire din municipiu, pentru o perioadă de 8 ani, firmelor: Asocierea S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L. şi S.C. Compania de Salubritate Brantner-Vereş S.A.

Conform Primăriei Cluj-Napoca, municipalitatea a stabilit o valoare estimată a contractului care va fi încheiat, de peste 150 milioane lei (158.198.076,08 lei) fără TVA.

Noul contract prevede ca firma de salubritate va asigura, conform caietului de sarcini, 3500 de noi coşuri de gunoi montate pe stâlpi, dintre care 200 de coşuri de gunoi în pieţe publice şi zone pietonale, suplimentar la cele care există deja.

Furnizorul de servicii de salubritate şi deszăpezire stradală are obligaţia să creeze un sistem electronic de evidenţă şi gestionare a sesizărilor, care să permită intervenţiile punctuale pentru remedierea oricăror disfuncţii sesizate de către cetăţeni, în cel mai scurt timp. Întreaga evidenţă a orelor de funcţionare şi de prestare a serviciilor va fi gestionată electronic.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor este data de 25 iulie 2016, după care se va putea trece la semnarea noului contract.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x