Evenimente

UNTOLD – număr record de campanii pentru a doua ediţie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La prima ediţie UNTOLD, organizatorii au oferit bilete gratuite pentru donatorii de sânge, prin campania „Pay with Blood”. A fost prima campanie de acest gen pentru un festival şi organizatorii au fost chiar premiaţi pentru idee. Campania „Pay with Blood” a câştigat anul trecut două premii la Festivalul Internaţional de Publicitate Golden Drum 2015, dar şi la cea mai prestigioasă competiţie a industriei creative, Cannes Lions: trofeul Silver Lion la secţiunea PR şi Bronze Lion la secţiunea Media.

Anul acesta campaniile sunt mult mai numeroase şi diversificate.

Donatorii de sânge au fost şi anul acesta răsplătiţi pentru participare. Dacă anul trecut campania s-a organizat doar la Cluj, în acest an au fost incluse şi alte oraşe mari ale tării.

pay with blood

O altă campanie organizată anul acesta i-a vizat pe absolvenţii de liceu, care în urma promovării examenului de bacalaureat puteau să obţină o reducere substanţială la abonamentul integral. Pentru elevii care au obţinut 10 pe linie la bac, intrarea la festival este gratuită.

10 la bac

Având în vedere anvergura festivalului şi numărul mare de vizitatori, a fost lansată o campanie prin care să fie puşi în legătură cei care îşi doresc un loc de cazare cu cei care oferă.

adopta

Participanţii la festival din alte zone sunt încurajaţi să viziteze zone turistice, prin oferirea unor avantaje. Brăţara UNTOLD va oferi în perioada 5-19 august reduceri în toate obiectivele turistice importante din Transilvania. Sunt pregătite două circuite turistice, începând din nordul Transilvaniei şi până în sudul regiunii. Îndrumaţi de un ghid specializat, turiştii pot să descopere cu ajutorul brăţării de festival frumuseţile din sudul Transilvaniei. Alba Iulia, Sibiul, Braşovul, Sighişoara, Salina Turda sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, toate pot fi vizitate de cei care vin să se bucure de festival.
Nordul Transilvaniei e la fel de palpitant. Cimitirul Vesel de la Săpânţa, urmat de cele mai impresionante biserici de lemn din Bârsana şi Ieud, dar şi celebra călătorie cu Mocăniţa vor oferi o experienţă de neuitat celor care păşesc pentru prima dată în Transilvania.

transilvania all inclusive

Organizatori îşi doresc pentru participanţi o călătorie de neuitat către destinaţia UNTOLD; drumul se doreşte a fi un adevărat warm-up pentru party. Doritorii pot achiziţiona bilete pentru autocar sau avion.

travel experience autocar

Pentru mai multe detalii în legătură cu toate campaniile din 2016, se poate accesa site-ul festivalului: https://untold.com/ro/campaigns.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x