Evenimente

Nigel Kennedy va aduce în octombrie cele patru anotimpuri ale lui Vivaldi, pe scena Sălii Polivalente

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Celebrul violonist britanic Nigel Kennedy, revine în 19 octombrie cu un show inovator la Cluj-Napoca. Concertul se va desfăşura la Sala Polivalentă începând cu orele 20:00.

Versiunea sa a cunoscutelor „Anotimpuri” ale lui Vivaldi a intrat în „Guinness Book of World Records” ca cea mai bine vândută înregistrare a tuturor timpurilor, vânzând peste 2 milioane de exemplare şi rămânând peste 2 ani în topurile de specialitate.

Concertul va cuprinde, în acompaniamentul unei orchestre live compusă din 30 de muzicieni, celebrele „Anotimpuri” de Vivaldi, imaginate de Nigel Kennedy. Artistul a pregătit şi o parte intitulată „Dedications”, în care va oferi audienţei o aventură îndrăzneaţă în universul muzical al celui mai nonconformist violonist întâlnit vreodată pe marile scene ale lumii.


sursa video: youtube

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
Categoria I – 98 lei
Categoria II – 139 lei
Categoria III – 159 lei
Categoria IV – 197 lei
Categoria V – 239 lei
Categoria VI – 268 lei
Categoria VI – 298 lei

Nigel Kennedy a mai concertat în România în repetate rânduri, atât la Festivalul „George Enescu” cât şi la „Masters Of Jazz”. Acesta a declarat în diverse interviuri că se simte onorat să concerteze în ţara lui George Enescu, simţind o legătura directă cu acesta prin prisma faptului că Enescu a fost profesorul lui Yehudi Menuhin, care la rândul său i-a fost profesor artistului britanic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoli

Am un bilet de vanzare, categoria 2. contact: zoli.incze@gmail.com

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x