Film – Mame bune şi nebune – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Viaţa din ce în ce mai agitată, o lume în care se fuge mult şi totul este făcut uneori în pripă, iată câteva dintre motivele pentru care mamele din ziua azi pot ajunge să cedeze nervos, şi din mame bune să devină nebune.

O astfel de situaţie este transpusă pe marile ecrane în filmul Mame bune şi nebune, în regia lui Jon Lucas şi Scott Moore, avându-le în distribuţie în rolurile principale pe: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell şi Christina Applegate.


sursa video: youtube

Bad moms (Mame bune şi nebune) este un film de comedie. Din titlu poate sa reiasă că publicul ţintă ar fi mamele dar nu, oricine se poate distra la acest film nesperat de bun. Este unul dintre puţinele filme care este mai bun decât trailerul. Povestea nu este una foarte complicată, situaţiile sunt oarecum previzibile dar sunt pline de momente amuzante. Felul în care sunt surprinse şi redate unele scene reuşesc să stârnească hohote de râs. Muzica aleasă pentru momentele mai importante este foarte bună şi potrivită.

Actriţele din rolurile principale au reuşit să dea viaţă personajelor, şi chiar dacă sunt exagerate pe alocuri, rămân credibile şi amuzante.

Filmul merită văzut. Este foarte bine realizat, uşor de urmărit, plăcut şi foarte amuzant.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x