Evenimente

UNTOLD – festivalul a debutat cu peste 70.000 de participanţi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 70.000 de oameni au luat parte la startul celei de-a doua ediţii UNTOLD, conform estimărilor organizatorilor. Oamenii care au călcat pe tărâmul magic al festivalului aseară, au trăit experienţa unică a debutului în forţă a celui mai aşteptat eveniment din România, UNTOLD.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul şi povestea Universului UNTOLD 2016: The World Capital of Night and Magic. Pe Ursus UNTOLD Arena au urcat în prima zi a festivalului Naughty Boy, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto şi Dimitri Vegas&Like Mike.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 20 de artişti printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People.

Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani dar şi de scena principală de pe Ursus UNTOLD Arena.

Faithless au fost prezenţi pentru prima dată în România de când şi-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi membri, Maxi Jazz şi Sister Bliss au declarat în conferinţa de presă că au rămaşi uimiţi de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producţie impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe scena principală doar pentru show-ul acestora.
„Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi şi plini de viață.”

Fedde le Grand a aşteptat cu nerăbdare să revină la Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă şi la prima ediţie a festivalului UNTOLD. Anul trecut, a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din anul 2015.
„Mi-a plăcut foarte mult anul trecut iar publicul a fost incredibil şi scena a fost extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi dorești ceva mai mult ca şi artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am aşteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine anul trecut, dar anul acesta a fost incredibil.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x