Evenimente

UNTOLD – festivalul a continuat în ziua 3 cu peste 80.000 de participanţi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La toate scenele UNTOLD numărul de participanţi a fost mult mai mare ieri decât în primele două zile. Conform estimărilor organizatorilor, în ziua 3 de festival, peste 80.000 de oameni au fost prezenţi la concerte. Parcul Central a fost invadat de participanţii care au experimentat rând pe rând toate provocările regatului UNTOLD.

Pe Ursus UNTOLD Arena au urcat Armin Van Buuren – regele muzicii trance, Nneka, Kwabs, Twoloud, trupa care compus imnul UNTOLD 2016 şi W&W.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU şi Kristian Nairn.

Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe Ursus UNTOLD Arena. La începutul spectacolului de lumini şi culoare, Armin Van Buuren a declarat că show-ul de anul trecut a fost unul dintre momentele lui favorite din anul 2015. Deşi era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineaţa, Armin Van Buuren şi-a încheiat show-ul la ora 07:00, moment în care a îngenunchiat în faţa publicului şi la final, când a coborât, a dat mâna cu fanii lui.

Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din seria Game of Thrones – Urzeala Tronurilor) a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD şi a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x