De interesŞtiri

Lucrări de reabilitare şi modernizare se desfăşoară pe sectorul de drum Băişoara – Valea Ierii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Consiliul Judeţean Cluj informează că în prezent se desfăşoară lucrări de reabilitare şi modernizare pe drumul judeţean (DJ) 107N Băişoara – Valea Ierii.

Lucrările de modernizare constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură.

„Reabilitarea acestui drum judeţean are o importanţă deosebită pentru economia întregului judeţ întrucât acesta are rolul de a contribui la o mult mai bună punere în valoare a unei zone cu un potenţial turistic imens. Cu atât mai îmbucurător e faptul că vorbim despre lucrări în profunzime, nu doar de întreţinere, ci de reabilitare şi modernizare a drumului, aspect care va contribui la o mai mare durabilitate a acestora şi la creşterea gradului de atractivitate a zonei” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Campania de lucrări care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă într-un ritm alert. Ca urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, au fost demarate lucrări de reabilitare a trei drumuri judeţene: DJ 107N Băişoara – Valea Ierii, DJ 108C Mănăstireni – Călata şi DJ 109B Fundătura – Corneşti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x