Ştiri

Ambasadorul Coreei de Sud a fost azi în vizită oficială la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ambasadorul Coreei de Sud la Bucureşti, Kim EUN-JOONG, a participat azi la Cluj la o întâlnire cu primarul Emil Boc şi viceprimarul Dan Tarcea.

meeting
sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Ambasadorul a venit însoţit de reprezentanţi ai SBC (Small& medium Business Corporation) – Corporaţia Naţională Coreeană de Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea relaţiilor bilaterale la nivel de IMM-uri (Întreprinderi Mici şi Mijlocii) din ţările partenere, prin crearea unor programe de susţinere în consultanţă, training, marketing, incubare, anunţă Primăria Cluj-Napoca.

Oficialii SBC au fost însoţiţi în această vizită de 12 oameni de afaceri şi proprietari de companii. Această colaborare a fost fructificată astăzi prin semnarea unui memorandum de înţelegere între Corporaţia de întreprinderi mici şi mijlocii (CIMM), o organizaţie care reprezintă interesele IMM-urilor coreene şi municipiul Cluj-Napoca.

CIMM şi Primăria Cluj-Napoca se angajează prin acest document să promoveze investiţiile şi cooperările industriale între întreprinderi mici şi mijlocii coreene şi române.

acord
sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Aceasta este prima vizită oficială a ambasadorului coreean la Cluj, de la preluarea mandatului său în martie 2016. Delegatia coreeană a lansat o invitaţie oficială Primăriei municipiului Cluj-Napoca de a face o vizită similară în Seul, în toamna acestui an.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x