Lifestyle

Film – Brigada Sinucigaşilor 3D – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Personajele excepţionale au atras mereu atenţia publicului amator de cinema şi doritor de a ieşi din tipare şi din monotonia vieţii de zi cu zi. Creaturile care reprezintă în literatura de gen următoarea treaptă a evoluţiei, cu puteri supraomeneşti şi fiecare cu o trăsătură definitorie, fac apel la fiecare dintre noi, la dorinţa de a fi mai mult decât un om obişnuit.

Supereroii sunt tot timpul doriţi şi căutaţi în ecranizări, încă de la apariţia lor în poveştile fantastice create cu multă imaginaţie. În această nouă producţie, Brigada Sinucigaşilor, binele şi răul se împletesc. Personajele ieşite din comun sunt aduse la viată de Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Viola Davis, în rolurile principale. Regia filmului a fost semnată de David Ayer.


sursa video: youtube

Suicide Squad (Brigada Sinucigaşilor) este un film de acţiune, realizat în 3D. Filmul are exact ceea ce promite: acţiune. Scenele sunt legate bine între ele, şi în părţile de pregătire a momentelor mai intense sunt bine dozate şi cu faze care întreţin audienţa la cote maxime. Partea de acţiune are o mulţime de clişee, având în vedere genul filmului, dar toate împreună fac un film interesant şi uşor de urmărit.

Firul poveştii pare foarte subţire pe tot parcursul filmului, dar rămâne intact până la final. Pe această firavă naraţiune se construieşte până la urmă un film solid de acţiune.

Actorii care au dat viaţă personajelor extraordinare au fost foarte bine aleşi. Toţi cei din distribuţie au reuşit să exprime trăsăturile speciale şi extraordinare ale personajelor interpretate, păstrând în acelaşi timp şi latura umană care îi apropie între ei şi de noi, până la urmă liantul care îi face iubiţi de public.

Este un film care merită să fie văzut. Suicide Squad reuşeşte să distreze, este uşor şi plăcut de urmărit.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x