De interes

Investitorii străini au la dispoziţie un ghid care să-i sprijine în mediul de afaceri românesc

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Investitorii străini au la dispoziţie o unealtă care să-i ajute în crearea şi dezvoltarea afacerilor lor în România. „The Foreign Investor’s Guide 2016”, face parte din strategia Guvernului de promovare a României ca destinaţie pentru investiţii străine, dar şi de debirocratizare şi transparentizare a relaţiei cu mediul de afaceri.

Ghidul a fost realizat de către echipa InvestRomania, adresându-se atât investitorilor existenţi, cât şi celor potenţiali, care pot transforma avantajele competitive ale României în pârghii de creştere.

Ghidul Investitorului Străin este redactat integral în limba engleză, fiind structurat pe şapte capitole:
„Investment Climate” (Climatul Investiţional)
„Economy” (Economie)
„Business Ecosystem” (Ecosistemul de Business)
„Financing Availability” (Modalităţi de Finanţare)
„Employment and Labor Law” (Legislaţia muncii)
„Fiscal Policy” (Fiscalitate)
„Living in Romania” (Traiul în România)

„The Foreign Investor’s Guide 2016” se adresează oricărei persoane străine interesate să pornească o afacere în România şi este accesibil pe website-ul www.investromania.gov.ro.

Echipa InvestRomania, din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri are în lucru şi va finaliza, în lunile următoare, o platformă integrată, la nivelul căreia să existe oportunitatea de a conecta investitorii străini cu furnizorii locali. În acest fel se va oferi sprijin companiilor locale din industrii-cheie (auto, IT&C, bio-economie, aeronautică, agricultură, industrii creative etc.) care urmăresc să se integreze în lanţul de valoare al companiilor străine.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x