Sâmbătă a fost mare bal la Apahida, cu Antonia cap de afiş

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un mare bal la Apahida a fost anunţat de ceva vreme. Prin urmare, sâmbătă, 20 august, localnicii s-au prezentat cu mic cu mare la evenimentul dedicat sărbătoririi zilelor comunei.

Distracţiile oferite de organizatori în zona de spectacol au acoperit toate categoriile de vârstă. Cei mici s-au putut amuza pe toboganele gonflabile imense şi pe alte dispozitive pentru distracţie. Cei mari au avut la dispoziţie bere şi mici din belşug, până la o oră târzie în noapte.


Spectacolul din acest an a debutat cu artişti aflaţi la început de drum; copii şi adolecenţi au cântat sau au dansat în prima parte a zilei.


A doua parte a zilei a venit cu artişti consacraţi. Cea care a început spectacolul serii a fost Alexandra Ungureanu, alături de trupa Crush. Ei au avut un număr antrenant, care a pus lumea în mişcare. Stilul lor de muzică, pop-house-dance invită la distracţie. La final, foarte amabilă, artista s-a oprit pentru a-şi face poze cu cei din public.

Selena i-a urmat pe scenă; locuitorii din Apahida prezenţi la spectacol au fost receptivi la muzica artistei. Atmosfera a continuat să se încălzească, şi la sosirea următorului invitat, starea de spirit a publicului era la cote înalte.

Următorul pe lista artiştilor invitaţi a fost Mike Diamondz. Deşi a cântat singur, fără dansatori, a reuşit să umple tot spaţiul scenei. Energia debordantă a lui Mike Diamondz s-a transmis şi publicului, cu care de altfel a interacţionat în repetate rânduri. Nu a uitat să transmită apahidenilor urări de la mulţi ani şi la final a ieşit în public să-şi facă poze cu fanii.

Cea mai aşteptată şi mai dorită artistă a serii a fost Antonia. După ce a fost prezentată, tinerii au început să-i scandeze numele. Atmosfera creată de public a fost una deosebită. Se simţea în aer iubirea şi aprecierea pe care cei de o vârstă mai fragedă o au pentru Antonia. În public, este vizibil că multe adolescente îi cunosc mişcările de dans şi încearcă să o imite.


Prima seară a Zilelor comunei Apahida s-a încheiat cu discotecă sub cerul înstelat, într-o plăcută noapte de august.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x