Programul de întreţinere, reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene continuă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Porţiunea de 12,8 km a drumului judeţean DJ 109E Vad – Valea Groşilor cuprinsă între km 1+700 şi 14+500 va beneficia de lucrări de întreţinere şi reparare.

După finalizarea primelor sectoare care au fost asfaltate, lucrările de întreţinere a drumului continuă cu aşternerea de covor asfaltic şi cu lucrări de tratament bituminos dublu care vor alterna, în funcţie de starea actuală a carosabilului, dar şi cu alte tipuri de lucrări pregătitoare.

În cadrul „Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016”, pe drumul judeţean DJ 161 Dăbâca – Luna de Jos s-au executat lucrări de tratament bituminos dublu pe primii kilometri, cu începere de la kilometrul 28+000 spre kilometrul 17+000, unde drumul judeţean DJ 161 face joncţiunea cu drumul naţional DN 1C.

Pentru a se asigura respectarea tuturor normelor legale în vigoare şi a exigenţelor în domeniu, calitatea lucrărilor este în permanenţă verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x