De interesŞtiri

Lucrări de reparaţii şi întreţinere au început pe încă un drum judeţean

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ieri au început lucrările de întreţinere şi reparaţii pe drumul judeţean DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni – Aşchileu.

Lucrările vizează un tronson cu o lungime totală de circa 20 de kilometri, mai exact de la kilometrul 13+000 până la kilometrul 32+700. În etapa actuală, se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.

Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de întreţinere şi reparare a porţiunii de drum, obiectivul principal fiind acela de a fluidiza traficul rutier din zonă şi de a asigura o circulaţie normală, în condiţii de siguranţă.

Conform Consiliului Judeţean Cluj, pentru a se asigura calitatea şi, respectiv, caracterul conform al lucrărilor, acestea se execută exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea fiind permanent verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x