Mai este 1 lună până la concertul Thomas Anders and the Modern Talking band

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În 27 septembrie, de la ora 20:00, solistul celebrei trupe Modern Talking, Thomas Anders, va cânta în faţa publicului clujean pentru prima dată. Concertul va avea loc la Sala Polivalentă.

Evenimentul este aşteptat de fanii renumitei trupe, care au ascultat de-a lungul anilor piesele binecunoscute şi îndrăgite pe la discoteci sau chefuri. Mulţi dintre cei care apreciază muzica Modern Talking îşi amintesc cu nostalgie de vremurile în care Thomas Anders a devenit cunoscut şi ei erau copii sau adolescenţi, în era casetelor şi a discurilor de vinil. În acei ani, accesul la muzică nu era atât de facil cum este în prezent; pentru a asculta piesa preferată, mulţi erau nevoiţi să aştepte discoteca de sâmbătă seara, sau până când un prieten sau o cunoştinţă putea să le împrumute caseta.

Din vremurile benzilor reparate cu lipici şi derulate cu creionul, până în era sunetelor redate cu un clic, muzica celor de la Modern Talking a rezistat şi îşi aşteaptă fanii la o demonstraţie live, pentru o seară de neuitat.


sursa video: youtube

Biletele pot fi achiziţionate online de la următoarele adrese:
biletmaster.ro, eventim.ro, ticketnet.ro, polivalentacluj.ro sau bilete.ro
precum şi de la agenţiile de bilete din următoarele locaţii:
standul eventim.ro din Iulius Mall (parter), standul Ticketnet din Cora, casieria Operei Maghiare Cluj, Agenţia Teatrală Cluj, biroul Info din Sala Polivalentă Cluj, agenţia Wens Travel – Eroilor, standul Ticketnet din Cinematograful Florin Piersic, oficiile poştale din Cluj-Napoca, magazinele Vodafone, magazinele Orange, magazinele Germanos, magazinele Inmedio, hypermarketurile Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti şi librăriile Humanitas.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe acelaşi scaun cu însoţitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniţi vor plăti bilet cu preţ de adult.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x