Evenimente

Zucchero va concerta la Cluj în luna noiembrie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Zucchero, cel mai bine vândut artist italian, a inclus Clujul pe harta turneului de promovare a noului său album. Black Cat World Tour 2016 are ca destinaţie Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 12 noiembrie, de la ora 20:00.

Noul material discografic are 13 piese şi include colaborări cu monştri sacri ai rock-ului mondial, Bono şi Mark Knopfler – vocalistul, chitaristul şi compozitorul Dire Straits. Melodia Streets of Surrender este rezultatul colaborării artistice cu Bono şi este orchestrată cu inconfundabila chitară a lui Mark Knopfler. Streets of Surrender (SOS) este un tribut adus victimelor atentatului de la sala de concerte Bataclan din Paris din noiembrie 2015.

Cariera lui Adelmo Fornaciari (cunoscut ca Zucchero), a debutat în Italia la începutul anilor 70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care şi celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, „Un Po di Zucchero”.

Primul succes uriaş îl are după ce scoate albumul „Blue’s”, în 1987. Materialul discografic, care s-a vândut în 1.3 milioane de exemplare numai în Italia, este şi acum cel mai bine vândut material rock din Peninsulă. În cei peste 30 de ani de carieră, perioadă în care artistul a vândut peste 60 de milioane de albume, a cântat alături de unii dintre cei mai importanţi muzicieni ai vremii.


sursa video: youtube

Biletele de la Cluj se găsesc la preţuri începând de la 78 lei – categoria I, până la 258 lei – categoria VI. Biletele pot fi cumpărate de la Biroul Diesel Events, P-ţa Unirii 10, Cluj-Napoca. În ziua concertului, accesul în sală va fi posibil începând cu ora 19:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x