De interesŞtiri

Lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene se desfăşoară pe anumite sectoare doar în teorie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri, 31 august, s-a discutat şi situaţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare care se desfăşoară în prezent pe mai multe drumuri judeţene.

După cum anunţam cu o lună în urmă, lucrări de infrastructură au demarat pe drumuri judeţene din Băişoara. Pe unele porţiuni însă, acestea au demarat doar teoretic, pentru că practic sunt zone în care nu s-au început lucrările, firmele angajate pentru această operaţiune invocând lipsa capacităţii tehnice de a executa lucrările preluate.

Pentru azi, una dintre propunerile supuse la vot a fost şi diminuarea sumei acordate pentru reabilitarea unei porţiuni de drum din zona Morişti – Cojocna. Consilierul judeţean Sălătioan Vasile a propus ca suma iniţială de finanţare (aproximativ 84.000 lei) să rămână neschimbată. Propunerea de menţinere a sumei iniţiale a fost respinsă, singura de altfel din cadrul şedinţei de azi, cu un număr de 12 voturi pentru şi 17 împotrivă.

În urma discuţiilor de azi, reiese că una dintre cele mai mari probleme, care pune piedici în derularea lucrărilor de infrastructură, este lipsa capacităţii tehnice a firmelor care execută lucrările.

Marii absenţi de azi au fost preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe şi Vákár István, vicepreşedintele.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x