Clujenii vor putea merge la mare cu avionul

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de anul viitor, clujenii care-şi doresc să ajungă la mare în cel mai scurt timp cu putinţă, vor putea opta pentru un nou mijloc de transport, avionul. Începând cu 27 aprilie 2017, operatorul aerian Blue Air va efectua zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanţa, anunţă Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Frecvenţa zborurilor va fi de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunţat în perioada următoare. Preţul unui bilet de avion va începe de la 89.90 lei, preţ pe segment de zbor, cu TVA şi taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului şi 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Începând cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air îşi va stabili baza operaţională pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, operând nu mai puţin de 6 destinaţii în anul 2016, respectiv destinaţia Constanţa, din aprilie 2017. Serviciile de transport aerian oferite de Blue Air contribuie la extinderea reţelei de rute a aeroportului care va oferi zboruri spre 38 de destinaţii regulate, interne şi internaţionale.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x