Evenimentul culinar World Masters of Grill 2016 l-a adus la Cluj pe renumitul Chef Robert Rainford

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În weekendul care tocmai s-a încheiat, Clujul a fost gazda evenimentului culinar World Masters of Grill, desfăşurat în parcarea Polus Center.

La eveniment au participat bucătari din România, Canada, Italia, Ungaria, Israel, Serbia, Cipru, Coreea de Sud. Specialiştii în arta culinară s-au întrecut în realizarea celor mai apetisante preparate, în cadrul competiţiei care a avut loc în cele două zile de weekend. Publicul a putut gusta la liber din numeroasele feluri de mâncare gătite cu măiestrie de chefii prezenţi la eveniment.

World Masters of Grill 1


Punctul culminant al primei seri a fost show-ul culinar oferit de Robert Rainford, invitatul special al evenimentului. Renumitul chef canadian a susţinut o demonstraţie live pe scena World Masters of Grill. Pe tot parcursul spectacolului, alături de sfaturi pentru pregătirea unei fripturi perfecte, el a mai oferit şi momente amuzante, interacţionând constant cu publicul. Momentul lui a fost presărat cu numeroase glume, expertul în arta culinară demonstrând în acest fel şi capacitatea de a întreţine un spectacol din gătit, de unul singur.

World Masters of Grill 2


Comunitatea de bucătari care s-a reunit la Cluj în acest sfârşit de săptămână este una în care se poate observa competiţia existentă în acest domeniu, dar mai presus de orice întrecere se poate vedea la ei dorinţa de colaborare şi perfecţionare.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ (A.C.E.E.A.).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x