Evenimente

Thomas Anders, solistul Modern Talking, a înregistrat un mesaj video pentru publicul de la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Au mai rămas cinci zile până la concertul Thomas Anders and the Modern Talking band. Marţi, 27 septembrie, spectacolul va avea loc începând cu ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Organizatorii evenimentului au fost prezenţi weekendul trecut la concertul pe care muzicianul, solist al binecunoscutei formaţii Modern Talking l-a susţinut la Budapesta, în faţa a 8.000 de fani. Thomas Anders a transmis un mesaj video înregistrat, special pentru cei care vor participa la concertul de la Cluj.


„Dragii mei prieteni din România, vin în ţara dumneavoastră în 27 septembrie. Vin la Cluj şi sper să ne vedem acolo, să ne simţim bine, să fie un show reuşit, să ne distrăm de minune. Aveţi grijă de voi! Ne vedem acolo! La revedere!” spune Thomas Anders.

Săptămâna viitoare, la Cluj se vor putea asculta live hiturile formaţiei: You’re my heart, you’re my soul; Cheri Cheri Lady; Brother Louie; No face, no name, no number; You can win if you want; Atlantis is calling (S.O.S. for love); Geronimo’s Cadillac; Sexy sexy lover; Only love can break your heart; The last exit to Brooklyn sau Jet airliner.

Preţul biletelor la concert este de 89 de lei (Party Zone, în picioare pe toată suprafaţa de joc), respectiv 99 de lei (Standard Seat – pe scaune, în tribune). Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe acelaşi scaun cu însoţitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniţi vor plăti bilet cu preţ de adult.

Biletele pot fi achiziţionate de la:
• Iulius Mall (parter) – Standul Eventim; program de funcţionare: luni – duminică, între orele 10:00 – 21:00.
• Polus Center – la standul special al concertului – în weekendul 23 – 25 septembrie, între orele 12:00 – 20:00.
• Cinematograful „Florin Piersic” – standul Ticketnet
• Sala Polivalentă Cluj – Biroul Info; program de funcţionare luni – vineri, 10:00 – 18:00.
• Agenţia Wens Travel – Eroilor (str. Eroilor nr. 10), program de funcţionare luni – vineri, între orele 09:00 – 18:00.
• oficiile poştale din Cluj-Napoca, magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio, hypermarketurile Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas.

Online, biletele se pot achiziţiona de pe:
· eventim.ro
· biletmaster.ro
· ticketnet.ro
· polivalentacluj.ro
· bilete.ro

Preţurilor li se adaugă taxe între 5 şi 9 lei, în funcţie de agenţia de bilete aleasă şi de categoria de bilet.

Mai multe informaţii despre concert puteţi afla de pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv la adresa www.backstage-events.ro, websiteul oficial al organizatorilor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x