Film – Selfie 69 – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Producţia românească Selfie 69, care rulează în prezent pe marile ecrane din toată ţara, vine în continuarea filmului Selfie, realizat în 2014. Succesul la public pe care l-a avut prima parte, i-a determinat pe realizatori să continue să prezinte o altă pagină din viaţa personajelor.

Din distribuţia filmului fac parte Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alex Călin, Levent Sali, Vlad Logigan. Regia este semnată de Cristina Iacob.


sursa video: youtube

#selfie69 este o comedie care încearcă să distreze publicul prin scene care pot provoca râsul şi amuzamentul. Din păcate, foarte multe scene nu mai pot să stârnească amuzamentul, pentru că sunt prea forţate. Se observă cum intenţia finală a unor momente este de a arăta lumii cât de cool şi amuzanţi sunt actorii care joacă în acel moment şi ce tare e faza. În unele situaţii, scenele sunt lungite prea mult şi îşi pierd substanţa. De altfel, filmul este prea lung şi momentele în care publicul îşi poate pierde interesul pentru soarta protagoniştilor sunt numeroase.

Filmul se derulează într-un amalgam de scene care de cele mai multe ori nu sunt legate între ele, nu se completează reciproc, se simte că ceva esenţial lipseşte, ceva care să facă acţiunea cursivă şi interesantă.

În tot acest amestec de scene, se remarcă actorii şi potenţialul lor, care nu este pus în valoare de produsul final. O altă parte bună a filmului sunt imaginea şi coloana sonoră.

Cel care se remarcă în acest film, deşi are puţine minute la dispoziţie să convingă, este actorul Radu Gabriel. El apare pentru scurt timp pe marile ecrane dar reuşeşte să distreze, să capteze atenţia, să fie sarea şi piperul din respectivul moment. Scena în care apare el este cea mai bună scenă de comedie din tot filmul; se remarcă naturaleţea lui în realizarea unui moment comic, fără exagerări sau ieşiri din tipar pentru a impresiona.

Filmul în sine nu prea merită văzut, dar sunt câteva scene reuşite şi pe alocuri distrează. Pentru a încuraja artiştii buni care sunt parte integrantă a acestui produs al industriei de film româneşti, un bilet cumpărat şi o vizită la cinema poate vor face ca şi actorii de comedie excepţionali pe care îi avem să devină mai vizibili şi mai prezenţi pe marile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x