Ştiri

Momente speciale pe covorul verde la Media Music Awards 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gala Media Music Awards 2016 i-a adus împreună pentru o seară pe cei mai îndrăgiţi artişti ai industriei muzicale româneşti. Popularitatea lor nu este una întâmplătoare, ei muncind încontinuu la crearea unor momente care să atragă atenţia şi să păstreze viu interesul publicului. Şi pe covorul verde de la Media Music Awards de la Sibiu, momentele interesante oferite de vedetele prezente la eveniment nu au lipsit.

Pentru început, un gest mai puţin obişnuit pentru covorul verde a fost făcut la sosirea Akcent. Adrian Sînă a împărtăşit un sărut cu soţia, Anca Serea. Amândoi păreau foarte relaxaţi şi fericiţi, şi într-o formă fizică de invidiat.

akcent

akcent-sarut

O altă apariţie care a atras toate privirile celor prezenţi a fost cea a Lorei. Într-o rochie transparentă, lungă şi mulată pe corp, Lora a impresionat atât prin prezenţa fizică cât şi prin atitudinea de divă care ştie cum să-şi facă apariţia pe covorul verde.

lora

Sore a atras atenţia prin vestimentaţia aleasă. Ea a ales o fustă-pantalon, asortată cu o geacă argintie şi un top culoarea pielii cu linii care marcau uşor forma corpului. Este un stil mai puţin obişnuit dar a prins. De data aceasta, a fost alegerea potrivită şi a ieşit în evidenţă prin originalitate şi bun gust. Deşi pozele surprind destul de bine felul în care arăta pe covorul verde, în realitate arăta şi mai bine combinaţia vestimentară aleasă de Sore.

sore

sore-1

Show înainte de show – este un titlu pe care îl putem acorda fără nicio urmă de îndoială Corinei. Ea a apărut pe covorul verde însoţită de un întreg alai. Costumaţia excentrică pe care a purtat-o Corina la apariţia ei la gală, însoţitorii numeroşi, spectacolul oferit la sesiunea foto, toate au făcut din Corina apariţia cea mai interesantă de anul acesta de pe covorul verde de la Media Music Awards.

corina

corina-1

corina-2

După ce şi-a prezentat hainele de spectacol, cântăreaţa ne-a arătat şi tatuajele pe care le are pe corp.

corina-4

corina-5

Holograf au fost şi vor rămâne în atenţia publicului, la Media Music Awards oferind pe covorul verde un moment de eleganţă şi stil.

holograf

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x