Reguli de acces la concertul Thomas Anders and the Modern Talking band din această seară

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pentru buna desfăşurare a concertului Thomas Anders and the Modern Talking band care va avea loc în această seară de la ora 20:00 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, organizatorii, Backstage Events & Production, au transmis următoarele:

– Publicul va putea intra în sală începând cu ora 18:00 doar pe baza biletului sau a invitaţiei.

– În cazul în care ora 18:00 este prea devreme pentru dumneavoastră, vă recomandăm să ajungeţi, în măsura în care este posibil, în jurul orei 19:00 pentru a evita aglomeraţia şi pentru a nu pierde începutul concertului (având în vedere că trebuie să validaţi biletele la turnicheţi şi să treceţi pe la punctul de control).

– În ziua de 27 septembrie, pentru a evita specula, se vor putea achiziţiona bilete şi la Casa de Bilete a Sălii Polivalente, care va fi deschisă până la ora 20:00. Nu cumpăraţi bilete de la vânzători neautorizaţi!

– Concertul va începe la ora 20:00 şi va avea o durată de 100 de minute, fără pauză.

– Vă încurajăm să folosiţi transportul în comun sau să veniţi la concert pe jos, însă în cazul în care veniţi cu maşina veţi avea la dispoziţie trei parcări: parcarea Sălii Polivalente, cu 430 de locuri gratuite, parcarea Cluj Arena cu 350 de locuri, la preţul de 1 leu/oră, respectiv parcarea Sălii Sporturilor „Horea Demian”, care are 300 de locuri gratuite.

– Accesul în Sala Polivalentă este interzis cu umbrele, brichete, băutură şi/sau mâncare, recipiente din sticlă, obiecte contondente sau considerate periculoase (cuţite, bricege, lanţuri, bastoane, bâte, arme de foc, praştii etc.), laser pointer, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice.
Oricare din obiectele menţionate ca fiind strict interzise vor fi reţinute de către agenţii VIP Guard Security şi depozitate în holul de la intrare, putând fi recuperate la plecare. Organizatorii evenimentului nu îşi asumă răspunderea pentru eventuala dispariţie a obiectelor.

– În zona VIP au acces doar sponsorii şi partenerii evenimentului. Nu s-au pus în vânzare bilete în acest sector.

– În incinta Sălii Polivalente sunt amenajate baruri unde se vor servi băuturi alcoolice şi nonalcoolice.
Fumatul este interzis în Sala Polivalentă. Vor fi amenajate locuri de fumat în aer liber, locuri spre care veţi fi ghidaţi de indicatoare speciale

– Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut în interiorul Sălii Polivalente. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugam sa vă adresaţi organelor de Poliţie.

– Vă rugăm să predaţi obiectele găsite la Recepţia Sălii Polivalente. Obiectele pierdute şi găsite de organizatori vor putea fi ridicate din acelaşi loc.

– Vă rugăm să aruncaţi deşeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.

– Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate şi copiii sunt avertizaţi că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât şi un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătăţii.

– În incinta Sălii Polivalente va fi amplasată o ambulanţă SMURD cu personal specializat

– Pentru orice problemă adresaţi-vă voluntarilor pe care îi veţi putea identifica după ecusoane, respectiv agenţilor VIP Guard responsabili cu paza şi ordinea.

– La finalul concertului nu va avea loc o sesiune de fotografii cu artistul, care nu va acorda nici autografe.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x