Evenimente

Thomas Anders and the Modern Talking band au cântat aseară la Cluj pentru adolescenţii de toate vârstele

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sala de concerte plină, freamăt, bucurie reţinută şi declaraţii de iubire mărturisite între prietene, pentru Thomas Anders şi muzica lui, aceasta era atmosfera în Sala Polivalentă la ora 20:00, înainte de începerea concertului.

După ce a lăsat publicul să aştepte câteva minute, public care aştepta oricum de 10, 15, 20 de ani (în general de pe vremea liceului), să asculte muzica Modern Talking live, Thomas Anders şi-a făcut apariţia pe scenă. Toată aşteptarea şi atitudinea rezervată de până atunci au fost spulberate la primele acorduri ale Atlantis is Calling (S.O.S. for Love). Din acel moment nu a mai fost loc de bucurie reţinută, toţi cei din public dansând şi cântând până la final alături de Thomas Anders şi trupa Modern Talking.

tm-1

tm-2

Pentru o seară, aproape 7.000 de oameni au lăsat acasă preocupările şi problemele unei seri de marţi obişnuită, şi s-au lăsat atraşi de muzica anilor 80 înapoi în vremea adolescenţei, au dansat şi s-au bucurat alături de îndrăgitul artist.

tm-fav-2

tm-fav

Seara a fost prea scurtă pentru publicul adunat la Sala Polivalentă. Concertul a fost un mare succes, singurele nemulţumiri ale publicului fiind durata concertului, pe care fanii şi l-ar fi dorit mai lung, şi faptul că Thomas Anders nu a mai revenit pe scenă pentru un bis, deşi a fost aclamat minute în şir. Succesul de care s-a bucurat spectacolul demonstrează încă o dată că muzica Modern Talking a fost şi continuă să rămână o bucurie pentru publicul de toate vârstele.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x