Ştiri

Cei mai buni dascăli din educaţia preuniversitară vor fi premiaţi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Excelenţa în educaţia preuniversitară va fi premiată miercuri, 5 octombrie 2016. Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, va premia profesorii îndrumători ai celor mai performanţi şi merituoşi elevi clujeni, precum şi cele mai bune unităţi şcolare clujene.

Evenimentul survine premierii, la începutul săptămânii trecute, în cadrul Galei Excelenţei Clujene 2016, a elevilor care în cursul anului şcolar trecut au obţinut rezultate remarcabile la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale.

În cadrul Galei festive au fost recompensaţi financiar şi au primit distincţia „Excelenţă în educaţie” un număr de 30 de tineri care au obţinut premii internaţionale şi care au activat în loturile naţionale, 44 de tineri care au obţinut premiul I la olimpiadele şcolare, 35 care au obţinute premiul al II-lea, respectiv 39 care au primit premiul III. De asemenea, au fost recompensaţi cu menţiuni un număr de 55 de elevi, restul primind medalii.

Consiliul Judeţean Cluj îşi propune ca în acest fel să încurajeze performanţa şcolară, ca o încununare a perseverenţei şi a strădaniei elevilor merituoşi de a promova judeţul Cluj prin intermediul excelenţei în educaţie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x