UNTOLD a fost nominalizat din nou pentru titlul de „Best Major Festival”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul UNTOLD a fost nominalizat pentru a doua oară la titlul de cel mai bun festival major: Best Major Festival, în cadrul competiţiei European Festival Awards.

Anul trecut, pentru prima dată în istoria premiilor, festivalul UNTOLD a câştigat încă de la prima ediţie, titlul de „Cel mai bun festival din Europa”. Şi în acest an, UNTOLD poate fi susţinut şi votat la secţiunea Best Major Festival, accesând: http://bit.ly/VoteForUNTOLD .

Câştigătorii competiţiei din acest an vor fi anunţaţi pe data de 11 ianuarie 2017, la European Festival Awards, care are loc în fiecare an în Olanda, la Groningen.

European Festival Awards este singura competiţie de acest gen din Europa şi este locul unde industria de specialitate, organizatorii şi festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză şi efort.

Evenimentul de anul trecut a avut o ediţie record, cu peste 800.000 de voturi, şi mai mult de 350 de festivaluri care au făcut parte din competiţie, din peste 50 de ţări europene. European Festival Awards are 17 categorii iar unii câştigători sunt aleşi prin vot public iar alţii de către o comisie de specialitate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x