Mai este o săptămână până la concertul lui Nigel Kennedy

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste o săptămână, Nigel Kennedy va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, şi promite că va prezenta publicului un spectacol inovator, o experienţă muzicală unică.

Artistul va urca pe scenă în data de 19 octombrie, de la ora 20:00, alături de orchestra lui, compusă din 30 de muzicieni. „Bună, prietenii mei. Vin la Cluj şi la Bucureşti pentru a cânta noua mea versiune a Anotimpurilor lui Vivaldi, dar şi ale unui alt compozitor care îmi place, Kennedy, pentru că o să cânt şi piese de pe noul meu album. O să am mica mea trupă cu mine, dar şi de o orchestră. Cred că vom avea o aventură muzicală frumoasă. Abia aştept să ajungă în ţara voastră minunată şi să mă întâlnesc cu oamenii minunaţi pe care deja îi cunosc, dar şi să îmi fac prieteni noi… pentru că până la urmă despre asta este muzica: să împărtăşim momente frumoase împreună.” a declarat Nigel Kennedy.


sursa video: youtube

Spectacolul cu care artistul vine la Cluj, Vivaldi – The New Four Seasons, a avut premiera luna aceasta în Bulgaria. Concertul va cuprinde celebrele „Anotimpuri” de Vivaldi, imaginate de Nigel Kennedy dar şi o parte intitulată „Dedications”, în care va oferi audienţei o aventură îndrăzneaţă în universul muzical al celui mai nonconformist violonist.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
Categoria I – 98 lei
Categoria II – 139 lei
Categoria III – 159 lei
Categoria IV – 197 lei
Categoria V – 239 lei
Categoria VI – 268 lei
Categoria VI – 298 lei

Biletele pot fi cumpărate de la Biroul Diesel Events (400015, P-ţa Unirii 10, Cluj-Napoca; rezervari@dieselevents.ro; 0799.600.900; 0264.439.043) sau online, de pe www.dieselevents.ro.
Evenimentul este produs de Diesel Events în colaborare cu Fundaţia Arts of All.

În ziua concertului, accesul în sală va fi posibil începând cu ora 19:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x