Film – Hoţi de geniu – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hoţi de geniu este un film inspirat din fapte reale. În anul 1997 avea loc unul dintre cele mai mari jafuri pentru acele vremuri, în Charlotte, Carolina de Nord. Din seiful oficiului regional Loomis, Fargo & Co au fost furaţi 17.3 milioane de dolari, bani gheaţă. Autorii jafului din 4 octombrie 1997 au fost David Scott Ghantt, angajat al firmei, prietena lui căsătorită, Kelly Campbell (o fostă angajată a Loomis), Steve Chambers, soţia lui, Michelle Chambers şi patru alţi complici.

Personajele principale din filmul care rulează în prezent pe marile ecrane sunt interpretate de: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Jason Sudeikis, Owen Wilson, în regia lui Jared Hess.


sursa video: youtube

Masterminds (Hoţi de geniu) este un film de acţiune, comedie şi crimă. Cel mai mult se mizează în film pe comic, comicul de situaţie, din păcate nu întotdeauna şi de bun gust. Situaţiile comice sunt forţate, sunt prea evidente, chiar scârboase pe alocuri. Sunt şi câteva momente în care se simte şi puţin umor de calitate, care face cu adevărat publicul privitor să se simtă bine şi amuzat.

Partea cea mai plăcută a filmului este jocul actorilor. Sunt buni şi bine aleşi, au un accent care este amuzant din start, fără alte artificii, sunt subtili şi comici. Kristen Wiig reuşeşte foarte bine să păstreze un echilibrul perfect între toate aspectele personalităţii caracterului interpretat de ea.

Filmul începe bine şi firesc, dar pe parcurs se întâmplă tot felul de lucruri care duc la pierderea acelui start de film bun şi amuzant. Chiar dacă nu este cel mai bine realizat, nici nu plictiseşte.

Masterminds nu este film care merită o vizită la cinema, nu merită văzut. Poate să fie amuzant şi actorii sunt buni, dar nu merită.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x