Evenimente

Spectacolul „Magical Music from the Movies” din seria Disney în concert, ajunge în luna noiembrie la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Magia Disney va ajunge în premieră, luna viitoare, la Cluj-Napoca. Sala Polivalentă va fi gazda unui show de excepţie: Disney – Magical Music from the Movies, pe 8 noiembrie, începând cu ora 19:00. După sute de reprezentaţii de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria Disney în concert, ajunge în premieră în România, într-un turneu naţional cu reprezentaţii în 5 oraşe.

Peste 70 de muzicieni vor da viaţă celor mai cunoscute poveşti ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experienţă completă. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoţite în permanenţă de pasaje video de referinţă, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney şi îi vor transpune pe toţi cei prezenţi într-o lume magică.

„Cui nu îi e dor de acordurile din The Lion King sau de coloana sonoră din Aladdin? Nu contează ce vârstă avem sau cât de maturi suntem. Trăim şi simţim bucuria copilăriei la fel, fapt pentru care ne şi dorim ca acest spectacol să ajungă la cât mai mulţi oameni. Am ales să aducem un astfel de moment artistic care să ofere o experienţă deosebită publicului şi să ofere şansa tuturor familiilor de a se bucura la unison de un show de excepţie. Suntem nerăbdători să dăm startul acestui eveniment de talie internaţională desfăşurat în premieră în România şi, bineînţeles, suntem nerăbdători să retrăim bucuria momentelor copilăriei prin acordurile celebre ale unor producţii precum: Beauty and the Beast, Mary Poppins sau, de ce nu, Frozen.” a declarat Oana Ivanel, reprezentant organizator.

Momentele muzicale de excepţie vor fi atent susţinute de Paula Seling, Florin Ristei şi Dalma. Aceste trei vedete alături de multe alte voci vor reda pasajele muzicale ale copilăriei. Camerata Regală va încânta prin sunetele celor 66 de instrumente care vor acompania evenimentul şi vor reda cât mai fidel cu putinţă coloana sonoră pentru toate melodiile din spectacol.

Biletele pentru spectacolul din 8 noiembrie de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV şi hipermarketurile Carrefour.
De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi online de pe: www.eventim.ro cu preţuri începând de la 30 de lei.
Pentru mai multe detalii, pagina evenimentului poate fi accesată la: https://www.facebook.com/events/1092587194161670/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x