Clujul va fi gazda Campionatului European de Tenis de Masă din 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Campionatul European de Tenis de Masă din 2018, cadeţi şi juniori, va fi organizat la Cluj-Napoca. Oraşul de pe Someş a câştigat organizarea acestui campionat european în competiţie cu oraşul Praga (Cehia). La eveniment vor fi prezenţi aproximativ 1.200 de participanţi din 40 de ţări. Ultima organizare de către România a unei competiţii europene de asemenea nivel în tenis de masă a avut loc în 1959.

„Doresc să mulţumesc şi să felicit în mod special Federaţia Română de Tenis de Masă şi întreaga echipă condusă de dl. Cristinel Romanescu, pentru susţinerea în câştigarea organizării la Cluj-Napoca a acestei prestigioase competiţii sportive europene.
Din echipa de susţinere a candidaturii au mai făcut parte doamna Beatrice Romanescu, PR & Marketing Manager Federaţia Română de Tenis de Masă şi doamna Anne Răduţă.
Mentionez faptul că în 2017 se va desfăşura la Cluj-Napoca atât Campionatul European de Baschet cât şi Campionatul European de Gimnastică”, a declarat primarul Emil Boc.

Anul acesta, Campionatul European de profil a fost organizat în Croaţia, la Zagreb. Oraşe precum Moscova, Bratislava, Istanbul, Budapesta, Paris, Atena, Ljubljana, Kazan sau Ostrava au organizat în trecut Campionatul European de Tenis de Masă, cadeţi şi juniori.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x