Pentru concertul Alessandro Safina din luna decembrie se oferă două bilete la preţ de unul

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tenorul italian Alessandro Safina va susţine un concert grandios pe 14 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj. Începând de azi, 1 noiembrie 2016, organizatorii evenimentului oferă bilete la un preţ promoţional, astfel că vor putea fi cumpărate două bilete, plătind doar unul, indiferent de categoria de loc.

În acompaniamentul unei orchestre simfonice, Alessandro Safina va interpreta la Cluj, în maniera sa inconfundabilă, melodii arhicunoscute publicului din întreaga lume, precum: O sole mio, Santa Lucia, Il Mondo, Don’t cry for me Argentina sau Besame Mucho.

alessandro-safina-sala

Printre piesele de rezistență incluse de artistul italian în playlist-ul concertului de la Cluj se numără şi: Guarda Che Luna, Insieme a te sau melodia Luna (Only You), care figurează pe coloana sonoră a serialului „Clona”, adorată de spectatorii români.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează:
315 lei – Golden VIP
263 lei – VIP
210 lei – Categoria I
168 lei – Categoria II
116 lei – Categoria III
63 lei – Categoria IV.

Biletele se pot achiziţionate atât online de pe www.bilete.ro şi www.eventim.ro precum şi de la magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio.

Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene şi are o carieră strălucitoare în domeniul operei. A colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x