Evenimente

Programul cu care Disney – Magical Music from the Movies va aduce poveştile copilăriei mai aproape

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe 8 noiembrie, Sala Polivalentă se va transforma într-un tărâm magic cu ocazia evenimentului Disney – Magical Music from the Movies. Începând cu ora 19:00, iubitorii muzicii copilăriei sunt invitaţi la un show de excepţie, care s-a bucurat deja de sute de reprezentaţii de succes în întreaga lume.

Spectacolul va dura aproximativ două ore şi se va desfăşura după următorul program:

Act 1
Disney Classics Overture
The Little Mermaid Suite
I See The Light – din Tangled
Tale As Old As Time Suite – din Beauty and the Beast
I Wan’na Be Like You – din The Jungle Book
Mary Poppins Medley

Act 2
Hunchback of Notre Dame Suite
Let It Go – din Disney’s Frozen
Aladdin Medley
Pirates of the Caribbean
The Lion King Song Suite
It’s a Small World

Disney – Magical Music from the Movies va însemna un spectacol de excepţie susţinut de peste 70 de muzicieni care vor da viaţă celor mai cunoscute poveşti ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experienţă completă. Paula Seling, Florin Ristei şi Dalma Kovacs, solişti de operetă, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucuresti, vor interpreta, în limba engleză, cele mai frumoase melodii din celebrele creaţii animate Disney. Sunetele copilăriei vor fi însoţite în permanenţă de pasaje video de referinţă, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney şi îi vor transpune pe toţi cei prezenţi într-o lume magică.

Evenimentul de la Cluj-Napoca va face parte dintr-un turneu naţional susţinut în 5 oraşe din România.

Biletele pentru spectacolul de pe 8 noiembrie de la Cluj-Napoca pot fi achiziţionate offline din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV şi hipermarketurile Carrefour. De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi online de pe: www.eventim.ro cu preţuri începând de la 30 de lei.

Pentru mai multe detalii, spectatorii sunt invitaţi să acceseze pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1092587194161670/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x