Evenimente

Street Food Festival revine la Cluj în decembrie cu Christmas Goodies – Festive food and gifts

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Primul festival de street-food din România revine acasă cu o ediţie dedicată magiei sărbătorilor de iarnă. Street Food Festival Christmas Goodies va transforma Strada Potaissa din Cluj-Napoca într-o poveste de iarnă cu bunătăţi, cadouri inedite pentru cei dragi şi concerte live. În perioada 12 – 18 decembrie, clujenii şi nu numai, sunt invitaţi pe aleea cu Christmas Goodies.

Conceptul Street Food Festival a debutat în aceasta vară la Cluj-Napoca şi a reuşit să bucure peste 100.000 de persoane în călătoria culinară ce a inclus în acest an oraşe precum Cluj, Iaşi şi Oradea. Gurmanzii s-au bucurat de reţetele a peste 10 bucătării internaţionale şi au experimentat un nou concept de eveniment care a adus împreună gusturile în materie culinară şi culturală prin intermediul proiecţiilor de filme, a workshop-urilor şi a concertelor live.

sff-img

„Dragi gurmanzi, în perioada 12 – 18 decembrie ne întoarcem acasă. Abia aşteptăm să ne reîntâlnim la Street Food Festival Christmas Goodies şi să ne bucurăm de un eveniment care ne va aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă. Strada Potaissa va deveni gazda preparatelor delicioase, vinului fiert şi a dulciurilor cu scorţişoară. Nu vor lipsi nici tradiţionalii burgeri sau sandwich-urile vedete ale mâncării de tip street food. Toate aceste bunătăţi vor face loc de această dată şi unor produse mai speciale. Astfel toţi cei care vor vizita zona Christmas Goodies vor putea regăsi şi produse numai bune de luat acasă şi servit în familie, dar şi propuneri de cadouri de Crăciun inedite pentru cei dragi.”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

sff-img1

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe: www.christmas.streetfoodfestival.ro Street Food Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care şi-au dorit să aducă şi în România un eveniment de talie mondială. Conceptul în sine se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie. Uşile bucătăriei stradale se vor redeschide pe 12 decembrie 2016 şi vor oferi o experienţă cu adevărat gustoasă şi, în acelaşi timp, educativă, tuturor celor care iubesc culisele mâncării.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x