Zucchero a concertat sâmbătă pentru prima dată la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sâmbătă seara, 12 noiembrie 2016, toţi cei prezenţi în Sala Polivalentă îl aşteptau cu nerăbdare pe Zucchero, cel mai bine vândut artist italian, care a inclus Clujul pe harta turneului de promovare a noului său album. „Black Cat” este piesa cu care artistul a început concertul, şi care a dat numele noului material discografic.

zucchero-1

Muzica lui Zucchero este un amestec de mai multe stiluri, cântată în italiană şi engleză, de muzicieni cu care artistul colaborează de decenii. Muzica prezentată în prima parte a concertului a fost mai calmă, caldă, cu un sound care provoacă nostalgie, un sound foarte plăcut şi cîntat pe o scenă la standarde internaţionale.

zucchero-4

zucchero-2

zucchero-3

A fost un show lung, de peste două ore, în care ritmul a crescut în intensitate în partea a doua. Sala s-a ridicat în picioare de la binecunoscuta „Baila morena” şi partea din faţa scenei s-a umplut de spectatori. Tot spectacolul a fost interesant şi plăcut, dar partea cea mai bună a fost felul în care sună live vocea lui Zucchero. Artistul italian sună chiar mai bine live, în spectacol, decât în materialele înregistrate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x