De interesŞtiri

Un nou complex sportiv va fi dat în folosinţă în cartierul Gheorgheni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Complexul Sportiv Gheorgheni a intrat în faza recepţiei finale şi a obţinerii avizelor de funcţionare, informează Primăria Cluj-Napoca.

teren-sport-1

Baza sportivă va avea caracter public, cu acces gratuit pentru toţi cetăţenii. Cuprinde terenuri cu nocturnă – 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton şi 2 de volei de plajă – unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.

teren-sport-2

teren-sport-3

teren-sport-4

În ceea ce priveşte zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spaţiu şi dotări pentru tenis de masă, precum şi o sală multifuncţională.

De asemenea, noua bază sportivă este dotată cu aparate şi echipamente pentru exerciţii fizice în aer liber; aparatură pentru exerciţii fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de căţărări, parkour; spaţii de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventura – trasee prin copaci, pe frânghii şi alte instalaţii; alei de promenadă şi spaţii verzi generoase.

teren-sport-5

teren-sport-6

teren-sport-7
sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

După finalizarea recepţiei şi obţinerea tuturor avizelor necesare funcţionării, noul Complex Sportiv Gheorgheni va intra în circuitul public.

Proiectul este realizat de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii şi se întinde pe o suprafaţă de 9.4 hectare în cartierul Gheorgheni. Valoarea investiţiei s-a ridicat la 20.255.273,44 lei fără TVA. Constructorul este S.C. Nord Conforest S.A. iar proiectantul, S.C. Civitas Proiectare S.R.L.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x