Evenimente

Cel mai îndrăgit show pe gheață, Kings on Ice, anunță noi surprize pentru ediția din acest an

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kings on Ice, cel mai îndrăgit şi aşteptat show pe gheaţă din România, anunţă noi surprize pentru ediţia din acest an: renumita pereche de acrobaţi, Alexander Liubchenko, din Ucraina şi Jean-Denis Sanchis, din Franţa, va fi prezentă pe data de 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima dată la Cluj-Napoca, tinerii vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile sportive. Săritura pe spate, una dintre elementele show-ului, este cea pentru care tinerii deţin un titlu în Cartea Recordurilor. Aceştia au reuşit cea mai lungă săritură pe spate de 6.09 metri.

patinatori-acrobatie

De asemenea, printre protagoniştii spectacolului şi-a mai anunţat prezenţa şi francezul Florent Amodio, campion European în anul 2011 şi multiplu campion al Franţei în anii 2010, 2013 şi 2014. Annette Dytrt şi Yannick Bonheur, două corpuri talentate şi pline de energie vor capta şi ei atenţia publicului prin dinamismul lor în seara spectacolului.

„Castingul pentru artiştii evenimentului este mult mai complex faţă de anii precedenţi şi aduce în premieră pentru România renumiţi patinatori şi acrobaţi. Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, îi vom avea şi pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel şi pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia. Noutăţile nu se opresc însă aici. În viitorul apropiat vom reveni cu o nouă surpiză. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun.” a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media şi producătorul Kings on Ice.

patinator-evgheni

Toţi artiştii vor patina pe muzica lui Edvin Marton, laureatul premiului Emmy, care sub corzile celebrului său Stradivarius, va oferi publicului şi interpretări live ale melodiilor de pe noul său album „Rock Symphony”.

violonist-marton

O altă noutate pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, cu o componentă de 30 muzicieni. Membrii orchestrei sunt cunoscuţi internaţional pentru măiestria şi profesionalismul lor, câştigând admiraţia publicului de pretutindeni.

Preţurile biletelor variază între 110 şi 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 lei; VIP + Catering – 455 lei; VIP ICE – 425 lei; Categoria I – 325 lei; Categoria II – 225 lei; Categoria III – 165 lei; Categoria IV – 110 lei. Acestea se pot găsi la standul de bilete din Iulius Mall, în reţeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, reţeaua OMV, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) sau online pe eventim.ro şi pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.

Organizatorul evenimentului este Quantum Media, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x