Primele bilete la UNTOLD 2017 vor fi puse în vânzare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

UNTOLD 2017 se va desfăşura în perioada 3 – 6 august, au anunţat organizatorii în cadrul unei conferinţe de presă. Primele bilete, la preţ promoţional, vor fi disponibile vineri 25 noiembrie, de la ora 18:00.

Pentru toţi cei înregistraţi în prealabil pe site-ul UNTOLD, doar vineri, 25 noiembrie, vor fi disponibile primele 5.000 de abonamente şi bilete de o zi. Un abonament va costa 333 lei plus taxe, iar biletele de o zi 200 lei plus taxe. Restul biletelor şi abonamentelor vor fi disponibile începând din 2017, la un preţ de 550 lei plus taxe pentru un abonament şi 250 lei plus taxe pentru biletele de o zi.

Cei care încă nu sunt înregistraţi pe site mai au timp să o facă pe www.untold.com şi să beneficieze de oferta promoţională. O persoană va putea să cumpere maxim patru abonamente cu linkul primit în momentul înscrierii pe site. De asemenea, în momentul achiziţiei biletelor, cei care doresc cazare în Cluj pentru perioada festivalului vor putea să afle şi care sunt opţiunile de cazare. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.untold.com/cazari.

La ediţia din acest an a festivalului au participat în jur de 300.000 de fani, dintre care 30.000 din afara ţării, în special din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania. Organizatorii au declarat că vor continua campaniile Bac de 10, Pay with Blood, şi în special Transylvania all inclusive, deoarece festivalul este şi un ambasador al României şi al Transilvaniei.

Organizatorii UNTOLD au lansat miercuri, 23 noiembrie, la cinematograful „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, aftermovie-ul ediţiei 2016. Filmul a fost regizat de olandezul Stijn Verlinde.


sursa video: youtube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x