Semnal M va concerta pe scena Teatrului Naţional

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Semnal M este o parte importantă a scenei muzicale româneşti. Grupul a marcat istoria muzicală autohtonă a ultimelor decenii, fiind una dintre trupele care a rezistat timpului şi gusturilor în continuă schimbare. În luna decembrie, Mario Dance Atelier prezintă în premieră la Teatrului Naţional din Cluj, un concert extraordinar Semnal M.

Sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 20:00, va fi prezentată pe scenă o selecţie a celor mai cunoscute melodii lansate de către trupă, un regal de muzică românească autentică. Alături de Semna M va urca pe scenă şi invitata specială, Iulia Merca.


sursa video: youtube

Cu o experienţă artistică de peste 40 de ani, Semanl M are peste 350.000 de albume vândute, fapt unic în istoria muzicală românească.

Biletele pot fi achiziţionate online accesând https://eventbook.ro/music/bilete-concert-semnal-m-teatrul-national-cluj-17-decembrie-2016 sau la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14. Preţul biletelor este de 20 lei, 30 lei, 40 lei sau 50 lei, în funcţie de locul în sală.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x