Evenimente

Legendarul tenor Andrea Bocelli va susţine un concert extraordinar anul viitor, pe stadionul Cluj Arena

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Andrea Bocelli revine în România anul viitor pentru a-şi reîntâlni fanii într-un concert special, în care va prezenta atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale. Concertul va avea loc la Bucureşti, pe data de 22 iunie 2017, iar apoi pe stadionul Cluj Arena, în data de 25 iunie 2017.

Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele sale albume: „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

„Cinema” celebrează câteva dintre cele mai bune colecţii de cântece de film gravate în cultura şi inimile câtorva generaţii, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate (Doctor Zhivago, Love Story, The Godfather, Life is Beautiful, Gladiator, The Postman, Breakfast at Tiffany’s), şi, de asemenea, cântece renumite din muzicaluri, imortalizate prin versiunile proprii de pe marele ecran (West Side Story şi Evita).

Pentru a celebra 20 de ani de la lansarea sa iniţială, în această toamnă a fost lansată o ediţie specială a albumului bestseller „Romanza”. Considerat albumul de succes al lui Andrea şi încă albumul italian cel mai bine vândut din toate timpurile, această ediţie specială remasterizată include 2 versiuni noi ale legendarului „Con Te Partiro” (Time To Say Goodbye). Versiunea Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară include de asemenea versiunile extraordinare remasterizate ale cântecelor favorite din toate timpurile ale lui Andrea Bocelli: Vivere, Vivo Per Lei, Miserere şi numele albumului, Romanza.

Spectacolele de mare emoţie ale lui Andrea Bocelli, toate însoţite de decoruri şi aranjamente speciale, se îmbină perfect pentru a aduce publicului o experienţă unică în viaţă care combină simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne.

Prin urmare, Andrea Bocelli invită spectatorii să experimenteze un spectacol profund şi emoţionant: „Invitaţia mea, cadoul meu este ca aceste „clasice” nemuritoare să fuzioneze cu experienţa, cu cele mai preţioase amintiri, cu emoţiile fiecărui ascultător, pentru a deveni coloana sonoră inimitabilă în viaţa lor.”

Preţurile biletelor variază între 145 lei şi 675 lei, astfel:
– Magenta Exlusiv VIP – 675 lei;
– Magenta VIP – 555 lei;
– Magenta 1 – 455 lei;
– Magenta 2 – 355 lei;
– Magenta 3 – 255 lei;
– Magenta 4 – 145 lei.
Acestea pot fi găsite pe site-ul eventim.ro.

Andreea Bocelli este unul dintre cei mai renumiţi tenori din acest mileniu, fiind desemnat de revista People în 1998 ca fiind unul dintre cei mai frumoşi 50 oameni din lume.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x