Primăria de cartier Mănăştur îşi va muta temporar activitatea într-o altă locaţie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de marţi, 6 decembrie 2016, primăria de cartier Mănăştur îşi va desfăşura temporar activitatea în incinta halei agroalimentare Flora. Schimbarea este cauzată de începerea unor lucrări de reamenajare a incintei primăriei de cartier Mănăştur, pentru a permite suplimentarea numărului de ghişee pentru începutul anului 2017.

„În această perioadă în care volumul de cereri a scăzut odată cu finalizarea depunerii majorităţii cererilor de acordare a ajutoarelor la încălzire, se realizează o modificare a spaţiului primăriei de cartier, care să permită triplarea numărului de ghişee, pentru a reduce astfel timpul petrecut de către contribuabili la începutul anului 2017 pentru plata taxelor, impozitelor şi a abonamentelor de parcare. De asemenea, angajaţii registraturii au fost instruiţi şi pentru preluarea atribuţiilor de casieri, astfel încât, la nevoie să putem oferi mai multe ghişee pentru aceste tipuri de servicii publice”, a spus primarul Emil Boc.

Pentru a reduce cât mai mult posibil disconfortul produs de lucrări, autorităţile au decis ca activitatea primăriei să fie mutată într-un alt spaţiu al instituţiei, cu acces public, respectiv hala agroalimentară Flora.

Orarul de lucru al primăriei rămâne neschimbat, de luni până miercuri de la 08:00 la 16:00, joi de la 08:00 – la 17:30 şi vineri de la 08:00 la 14:30.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x