Ştiri

Elevii şi studenţii au asigurat transportul gratuit pe calea ferată pentru a merge la vot în localităţile de baştină

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de azi şi până în ziua următoare alegerior parlamentare, luni 12 decembrie 2016, elevii şi studenţii cu drept de vot beneficiază de transport gratuit pe calea ferată din localităţile în care studiază către cele de domiciliu şi retur, cu tren Regio şi InterRegio, clasa a II-a, în baza prevederilor OUG 89/2016, informează CFR Călători.

Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj, în baza actului de identitate şi a carnetului de elev/student vizat pentru anul şcolar/universitar în curs, sau a adeverinţei care atestă calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea, în acelaşi timp, a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cât şi pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu). Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie.

Legitimaţiile de călătorie eliberate în condiţiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei), precizează CFR Călători.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, cei interesaţi pot să se adreseze personalului din staţii, pot să consulte pagina de internet a companiei la www.cfrcalatori.ro sau să ia legătura cu CFR Călători la numărul de telefon 021/9521.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x