Pentru ediţia din 2017 a festivalului UNTOLD s-au vândut deja un număr record de abonamente

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Organizatorii UNTOLD au pus în vânzare vineri, 9 decembrie, a doua tranşă de abonamente pentru ediţia a treia a festivalului. Primii 10.000 de fani care au accesat linkul de achiziţionare începând cu ora 18:00, au avut posibilitatea să-şi finalizeze tranzacţiile, pentru a-şi cumpăra abonamentele sau biletele pentru o zi. Astfel, vineri, peste 15.000 de festivalieri şi-au asigurat intrarea în regatul UNTOLD 2017.

Această a doua rundă de vânzare de abonamente şi bilete de o zi, la preţ promoţional, a fost organizată după succesul pe care l-a avut prima parte. În doar câteva minute, în 25 noiembrie, de la ora 18:00, cele 5.000 de bilete au fost vândute, plus alte 6.000. Deşi organizatorii au pregătit un număr de 5.000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-a fost permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile tuturor, doar din 2017.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x