Evenimente

Ediţia de Crăciun a Street Food Festival s-a încheiat cu succes

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Strada Potaissa din Cluj-Napoca s-a transformat în perioada 12 – 18 decembrie într-o alee a bunătăţilor şi a miresmelor de Crăciun, odată cu o nouă ediţie a Street Food Festival. Primul festival de street-food din România a revenit acasă în spiritul sărbătorilor de iarnă şi, conform declaraţiilor organizatorilor, s-a bucurat de prezenţa a 30.000 de participanţi. A fost un eveniment de la care nu au lipsit mâncarea delicioasă, cadourile pentru cei dragi, bunătăţile de luat acasă şi muzica live.

Street Food Festival Christmas Goodies a adus de această dată peste 20 de vendori care au venit cu propuneri pentru toate gusturile, cu idei inedite şi delicii culinare. În fiecare zi, gurmanzii şi nu numai, s-au bucurat de un eveniment care a reuşit să îi transpună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Mirosul puternic de scorţişoară, portocale şi vin fiert, cel al cărnii afumate sau al dulciurilor specifice acestui sezon, au creat cadrul perfect pentru o nouă ediţie a festivalului ajuns deja la cea de a 4-a ediţie.

„Ne-am simţit extrem de bine pe Strada Potaissa şi ne-am bucurat să auzim de la publicul nostru că s-au simţit ca turişti în propriul lor oraş, datorită festivalului nostru. De-a lungul acestei săptămâni am reuşit să aducem o nouă viziune, un nou tip de eveniment şi ne bucură foarte mult faptul că oamenii au înţeles ceea ce noi am transmis. Zilnic, în timpul săptămânii ne-au trecut pragul, în medie, 4.000 de persoane, iar în weekend aproximativ 6.000. Cu toţii ne-am bucurat de muzică bună, mâncare delicioasă şi am cumpărat cadouri pentru cei dragi. Ne-am alăturat cu mare drag şi unor campanii umanitare şi am dus magia Crăciunului şi la două centre care găzduiesc copii ce provin din familii defavorizate. A fost o săptămână plină cu activități, în care am uitat de frig şi ne-am simţit ca o mare familie pe Strada Potaissa. Vă mulţumim tuturor şi staţi pe aproape. În curând echipa gurmanzilor de la Street Food Festival revine cu turneul culinar planificat pentru anul 2017.” a transmis Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Street Food Festival Christmas Goodies, desfăşurat în perioada 12 – 18 decembrie 2016, este un eveniment realizat de Agenția Why Not cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x