De interesEvenimenteŞtiri

Neînţelegeri între Consiliul Judeţean Cluj şi organizatorii UNTOLD

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Marţi, 20 decembrie, organizatorii festivalului Untold au fost somaţi de Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, prin intermediul unui comunicat public, să remedieze în regim de maximă urgenţă problemele legate de starea gazonului precum şi toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării festivalului. Conform declaraţiilor autorităţilor, până la ora actuală daunele produse în timpul festivalului nu au fost remediate în totalitate.

„Voi discuta despre o eventuală închiriere a stadionului Cluj Arena în vederea organizării festivalului Untold 2017 precum şi despre cuantumul chiriei abia după finalizarea reparaţiilor rămase restante, fapt care l-am comunicat în scris şi organizatorilor evenimentului Untold”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Consiliul Judeţean Cluj a precizat că o comisie înfiinţată în mod special cu ocazia evenimentului a inventariat în luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor etc. şi a încheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind să fie suportate în totalitate de către organizatorii festivalului Untold.

Ca răspuns la acuzele de neîndeplinire a tuturor clauzelor contractuale, organizatorii Untold au venit cu precizări miercuri, 21 decembrie, în legătură cu cele afirmate de reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj. Mai jos redăm integral mesajul transmis de organizatorii festivalului Untold.

„Dorim să asigurăm atât fanii festivalului cât şi autorităţile publice, că prin toate acţiunile şi măsurile luate, de la respectarea ad litteram a tuturor normelor naţionale şi internaţionale de securitate şi pâna la campaniile de responsabilitate sociala am fost, în opinia noastră, cel mai responsabil eveniment din România.

În plus, încă de la închirierea stadionului Cluj Arena, pentru UNTOLD 2016, am oferit garanţii ce depăşesc cu mult garanţiile solicitate oricăror altor organizatori de evenimente: emitere chiar a unui bilet la ordin cu o valoare mult peste eventualele daune cauzate, bilet la ordin care poate fi încasat în orice moment de către Cluj Arena, precum şi o asigurare de 10 milioane de euro. Prin urmare presupunem că este doar o lipsă de informare a conducerii Consiliului Judeţean Cluj, din moment ce noi am fost în legătura permanentă cu conducerea Cluj Arena şi am stabilit de comun acord cu aceştia, calendarul de execuţie a lucrărilor nefinalizate pâna în prezent, din motive obiective, cum ar fi temperatura foarte scăzută, care nu ar fi permis execuţia calitativă a lucrărilor exterioare.

Încă o dată dorim să subliniem tuturor fanilor că interesul nostru este doar de a sustine, promova şi dezvolta comunitatea din care facem parte, într-un mod cât mai responsabil, care poate deveni un exemplu de bune practici.” a declarat Adrian Chereji, Marketing & Communication Director UNTOLD.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x