Semnal M a fost o încântare pentru publicul prezent sâmbătă la Teatrul Naţional din Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sâmbăta trecută, Teatrul Naţional s-a umplut de admiratorii trupei Semnal M, dornici să asculte live muzica trupei preferate. De peste 40 de ani cei din trupă şi-au făcut simţită prezenţa pe scenele mari din toată ţara şi de fiecare dată publicul îşi aminteşte cu plăcere piesele pe care le fredonează o dată cu trupa.

Chiar dacă au trecut mulţi ani de la debutul în peisajul muzical românesc, din vremea când un hit se numea şlagăr, trupa Semnal M a rămas tânără şi plină de surprize, cu muzicieni valoroşi şi fani pe măsură. Cântăreţii au adus pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca sâmbătă, 17 decembrie, un dram de nostalgie, din trecutul glorios, în care un număr mare de piese au fost create pe litoral, în timpul verilor petrecute susţinând concerte pentru lumea venită în vacanţă la mare.

Aflat în trupă de la începuturi, maestru de ceremonii a fost Ştefan Boldijar, care a prezentat piesele, mici istorioare din trecut, a conversat cu cei din sală şi a păstrat legătura cu publicul de-a lungul spectacolului lung de două ore.

Concertul a debutat în forţă, într-o sală de teatru plină de fum parfumat şi spectacol de lumini. În sala caldă şi primitoare a teatrului s-au auzit pentru început acordurile renumitei piese Bal la Apahida, în care au fost inserate numere de solo de chitară ale lui Florin Ştefan, în care s-au putut recunoaşte acordurile piesei Trandafir de la Moldova sau Thunder. Pentru primele minute ale concertului, trupa a fost acompaniată la vioară de Pusztai Renato Aladar.

Multe dintre piesele trupei au fost compuse la mare, cum de altfel a specificat şi solistul vocal în prezentările făcute. Un moment mai deosebit al serii a fost cel în care pe un ecran mare de cinema au fost expuse fotografii făcute de-a lungul timpului membrilor trupei. Acest moment a fost urmat de introducerea invitatei speciale, soprana Iulia Merca, fiica regretatului Iuliu Merca.

Spre sfârşitul spectacolului, maestrul de ceremonii a anunţat, spre bucuria fanilor, piesa Spune-mi cine eşti. El a dedicat piesa doamnelor şi domnmişoarelor. Una dintre cele mai iubite piese ale trupei, Ferestra ta, a ridicat lumea în picioare. Solistul vocal a fost acompaniat de toţi cei prezenţi în sală, s-a simţit bucuria publicului de a fredona alături de Semnal M una dintre piesele muzicale preferate.

Dacă ar fi să caracterizăm spectacolul într-un cuvânt, acesta ar fi: profesionist.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x