Film – De ce el? – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Eterna problemă a acceptării de către un tată a iubitului fiicei a dus de-a lungul timpului la crearea unor povestiri care mai de care mai amuzante. Alegerile făcute de generaţia mai tânără par de cele mai multe ori de neînţeles pentru cei care au trecut deja de vârsta primelor iubiri. Încercarea de a intra în viaţa şi în lumea propriilor copii este de cele mai multe ori ca o aventură plină de peripeţii şi de evenimente care duc la descoperiri uneori neliniştitoare.

Această temă este abordată şi în noua producţie cinematografica în regia lui John Hamburg, avându-i în distribuţie pe James Franco, Zoey Deutch, Bryan Cranston, Megan Mullally.


sursa video: youtube

Why him? este o comedie, realizată în spiritul exagerării. Se încearcă de-a lungul filmului distrarea publicului prin elemente de comic de situaţie şi de limbaj. Situaţiile care se vor comice sunt de cele mai multe ori exagerate, durează prea mult şi duc de la un posibil moment comic , cu potenţial, la penibil şi plictiseală. Limbajul care se vrea amuzant este doar foarte vulgar şi repetat cu obstinenţă de mult prea multe ori. Chiar dacă anumite elemente de limbaj mai colorat şi puţin vulgar pot să aducă plus de valoare unei comedii, în acest caz, prin exagerare şi repetiţii inutile, duce la realizarea unei comedii la care spectatorii nu prea au de ce să râdă.

Din punct de vedere tehnic, al imaginii şi coloanei sonore, filmul este bine făcut, se simte munca unor profesionişti. Imaginile sunt corecte, prezintă o lume frumoasă şi privilegiată. Cam atât ar fi de spus de bine despre acest film, care se încadrează în categoria comediilor la care nu-ţi prea vine să râzi.

Actorii nu ies în evidenţă cu nimic în acest film. După scenariul care le-a fost pus la dispoziţie, probabil că oricine ar fi putut să joace în locul lor în fazele lungite fără rost, făcând tot felul de grimase şi rostind aiurea cuvinte vulgare, pentru a crea impresia că personajul este interesant.

Filmul Why him? nu merită văzut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x