Gheorghe Zamfir, alături de alţi 100 muzicieni, va concerta la Sala Palatului în zi de Mărţişor

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Maestrul Gheorghe Zamfir, plus alţi 100 muzicieni, îşi dau întâlnire cu publicul în zi de Mărţişor, pe scena Sălii Mari a Palatului din Capitală, de la ora 19:30.

Zamfir +100 este un spectacol care se înscrie în seria de evenimente concertistice ale Asociaţiei Culturale Spectaculis, în cadrul proiectului Destinaţie România, dedicat promovării imaginii României şi a culturii româneşti prin muzică şi interpretare, la cel mai înalt nivel. Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artişti români a căror valoare depăşeşte, în notorietate, graniţele României şi care, de foarte mulţi ani, sunt atât în atenţia specialiştilor din domeniu cât şi a publicului internaţional.

Sunetul unic, fermecat, al naiului maestrului Gheorghe Zamfir, alături de interpretarea de excepţie a orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naţionale, condusă sub bagheta domnului Colonel Aurel Gheorghiţă, Inspector pentru arma Muzicii Militare, vor purta publicul într-o dimensiune artistică a elitelor muzicale internaţionale. Alături de cele două renumite branduri româneşti cu tradiţie şi palmares impresionant, oferind culoare momentelor muzicale din program, vor participa: corul Cantoris, condus de Maestru de cor, Daniel Jinga, renumitul organist de origine română Christian Micşunescu şi Maria Jinga, mezzosoprană a Operei Naţionale Bucureşti.

Personalitatea artistică a maestrului Gheorghe Zamfir nu mai are nevoie de nici o prezentare. O viaţă de om dăruită muzicii universale, naiului, folclorului românesc, naturii şi multor altor pasiuni ca scrisul şi pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artişti ai planetei. Este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic; a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături de nenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Programul concertului Zamfir +100 va cuprinde lucrări româneşti şi internaţionale, reorchestrate pentru orchestră de suflători, melodii celebre şi arii de operă, predominând creaţiile maestrului Gheorghe Zamfir.

Prezenţa publicului la acest eveniment grandios va fi extrem de apreciată de marii artişti români şi va reprezenta un exemplu de susţinere şi promovare a valorilor româneşti, a autenticităţii naţionale şi implicit a României, ca izvor de talent şi ca destinaţie culturală.

Biletele pentru concertul din 1 martie 2017, la Sala Palatului, au preţuri variabile în funcţie de categoria de loc, astfel: Meet and Greet – 500 lei, Golden VIP – 220 lei, VIP – 180 lei, Categoria I – 140 lei, Categoria II – 95 lei şi Categoria III – 65 lei. Acestea pot fi achiziţionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etajul 2, de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agenţiile Tui Travel Center şi Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x