Primele 7 superstaruri care vor urca pe scenele UNTOLD 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki, vin în vară la Cluj-Napoca.

Numărul magic 7 aduce la UNTOLD 2017 cele mai mari staruri ale muzicii electronice mondiale.

Afrojack este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. A fost atât de încântat, încât şi la două săptămâni după festival a postat pe pagina lui de socializare poze şi video-uri de la UNTOLD 2016.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

Armin van Buuren se întoarce pe aceeaşi scenă pe care în 2016 a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe DJ-ul olandez atât de mult iubit de fanii UNTOLD în tricoul echipei naţionale a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborât în public şi şi-a salutat fanii rămaşi până aproape la 8 dimineaţa să-l asculte. La plecare, pe aeroport, acesta a declarat că abia aşteaptă să-şi vadă din nou numele în line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a şi întâmplat.

DJ-ul numărul unu al planetei, Martin Garrix, se întoarce la UNTOLD. In 2016, artistul a păşit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera UNTOLD. A promis la ediţia de anul trecut că se va întoarce şi se ţine de promisiune.

Şi Hardwell a gustat din atmosfera UNTOLD pentru prima dată la ediţia din 2016 şi s-a simţit incredibil în România alături de fani. Drept dovadă, a ales ca în timpul concertului să poarte tricoul echipei naţionale de fotbal a României cu mesajul UNITED.

Dimitri Vegas & Like Mike au bifat toate ediţiile festivalului UNTOLD şi vor fi prezenţi şi în 2017 pe mainstage UNTOLD Arena. Pe locul doi în top 100 DJMAG, Dimitri Vegas & Like Mike le promit fanilor un show incredibil în care până şi stelele căzătoare se vor opri din cădere şi vor dansa.

Steve Aoki vine pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Artistul este mereu headliner la marile festivaluri. Steve Aoki este un DJ şi un producător de muzică electro house şi a avut colaborări cu artişti ca Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. DJ-ul american este cunoscut şi pentru stilul său excentric dar şi pentru pasiunea lui de a dărui în timpul concertelor torturi fanilor săi. Steve Aoki este şi fondatorul Asociaţiei Caritabile Steve Aoki, care strânge fonduri pentru organizaţii umanitare din întreaga lume.

Aceasta a fost prima constelaţie, însă UNTOLD pregăteşte alte stele sclipitoare pentru live acts, tehno, drum and base şi house la scenele secundare.

UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x