De interesŞtiri

Latura vestică a Pieţei Unirii va deveni pietonală

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de azi, 20 februarie 2017, lucrările de modernizare a Pieţei Unirii vor continua pe latura vestică. Primăria anunţă că circulaţia rutieră va fi închisă total, deoarece zona va deveni pietonală.

Până în luna mai 2017, moment în care este preconizat că se vor finaliza lucrările de reamenajare, trotuarul şi partea carosabilă vor fi modernizate, în vederea redării acestora integral circulaţiei pietonilor.

Amenajarea Pieţei Unirii face parte dintr-un proiect mai larg şi complex în cadrul amenajării zonei pietonale în centrul oraşului, care a fost gândit şi proiectat unitar, dar a fost executat până acum doar parţial: Faza 1 – Bulevardul Eroilor, Faza 2 / Etapa 1 -„insula” mijlocie a Pieţei Unirii.

Proiectul pentru amenajarea zonei pietonale a fost selectat printr-un concurs de soluţii în două faze, organizat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul OART, în anul 2006.

Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înţelegere şi să respecte noile reglementări de circulaţie din această zonă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x